Nezapamćena scena kod Doma omladine: Pijana žena tukla putnike autobusa 95

L. Đ. T.

01. 12. 2019. u 19:56

Незапамћена сцена код Дома омладине: Пијана жена тукла путнике аутобуса 95
U Dečanskoj ulici u Beogradu na stajalištu "Dom omladine" u autobusu na liniji 95 dogodio se incident
KOD autobuskog stajališta "Dom omladine" u Dečanskoj ulici danas popodne se dogodio incident kada je žena u alkoholisanom stanju u autobusu na liniji 95 fizički i verbalno napala putnike.

- Ona nije napala vozača autobusa, već se obračunavala sa putnicima - potvrdili su iz Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd".

Pribranom reakcijom putnika i vozača, žena je izbačena iz vozila, a na svu sreću niko nije bio povređen. Nakon što je policija privela osobu u alkoholisanom stanju, vozač je nastavio sa radom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

борко

01.12.2019. 20:04

Крајње је време да мушкарци оформе неку ”Сигурну кућу”...

Fiona

01.12.2019. 20:13

Onaj koji je ovde jedva dobio sudski postupak u kome je dokazivao da je iz nužne odbrane morao da upuca provalnika, bio je poslednji koji se branio od nasilja u ovoj zemlji. Bila je to jasna poruka represivnog sistema gradjanima da samo sistem moze da ih brani a ne i oni sebe. Sistem je taj koji ima pravo na nužnu odbranu a ne gradjanin na kućnom pragu. On treba da pusti da ga ubiju a ako preživi, sistem i pravosudje ce da ga štiti. Sta ostaje gradjanima žrtvama nasilja na ulici i u saobracaju?

Sloba

02.12.2019. 17:50

@Fiona - Bravo Fioka! Pogodila si pravo u centar problema.Ali kako to objasniti i naterati da shvate i ovih 99,9 % nabeđenih pravnika, koji su svi od reda zavšili neke naših "čuvenih" fakulteta ili su samo malo češće šetali pored pravih, pa umislili da su krem ovog naopakog sistema.