Lopovi pokrali i oštetili dve trafo stanice na auto-putu kod Dobanovaca

Tanjug

30. 11. 2019. u 14:38

Лопови покрали и оштетили две трафо станице на ауто-путу код Добановаца

Foto Z. Jovanović

JP "Putevi Srbije" obaveštava javnost da je na državnom putu 1. A reda broj 3 u zoni Dobanovačke petlje, došlo do krađe i oštećenja dve trafo stanice usled čega ne radi deo instalacija javnog osvetljenja
JP "Putevi Srbije" obaveštava javnost da je na državnom putu 1. A reda broj 3 u zoni Dobanovačke petlje, došlo do krađe i oštećenja dve trafo stanice usled čega ne radi deo instalacija javnog osvetljenja.

U toku su aktivnosti na sanaciji pokradenih i oštećenih trafo stanica i očekujemo da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku.

Krađa saobraćajne signalizacije i opreme iz trafo stranica direktno utiče na bezbednost saobraćaja i ugrožava živote učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju "Puteva".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ganedra

30.11.2019. 15:26

Staviti elektricnu ogradu oko trafo stanica, minsko polje i znak upozorenja! Bem ti lopovluk!

На добровољни рад!

30.11.2019. 15:52

Ухвате се па им се закаже лепо 10-15 година друштвено корисног принудног добровољхог рада. Онда би се питали они и други слични њима да ли се исплати красти и оштећивати друштвену имовину коју сви плаћамо. Где је сад ту држава да каже своје?

Deda

01.12.2019. 17:55

Redovna pojava To nije "drp" kradja. Ne krade se trafo tek tako, a treba ga nekom i prodati... Isto je bilo i na petlji Ostružnica, na Savskoj magistrali i Kružnom putu. Tada su ukrali i rasvetu na 20m visine. Može li Policija sama da hapsi ili opet mora Vučić da kaže, da treba hapsiti lopove koji su ukrali branike sa novog autoputa...