RADOVI na rekonstrukciji i asfaltiranju kolovoza Đerdapske ulice, sa delom Ulice Vele Nigrinove, koji su počeli 7. novembra su završeni, a u narednom periodu će se sređivati trotoari i obeležiti vertikalna i horizontalna signalizacija. Kompletna sanacija vračarske saobraćajnice, prema najavama čelnika Opštine, biće gotova 9. decembra.

- Ovo je jedna od ulica koja nije rekonstruisana u poslednjih 20 godina, a trenutno se izvode završni radovi na asfaltiranju pešačkih staza. Uveren sam da će se ovogodišnji tempo radova nastaviti i tokom 2020. godine, kada je planirano sređivanje ulica Stojana Protića, Južnog bulevara, u delu od Maksima Gorkog do Grčića Milenka, kao i Makenzijeve ulice, u delu od Trga Slavija i Cara Nikolaja - istakao je predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković.

Pročitajte još - Sređena Ulica Bore Stankovića

Investitor radova na uređenju Đerdapske ulice su "Putevi Beograda", a izvođač Javno komunalno preduzeće "Beograd put". Takođe, trenutno se završavaju i radovi na rekonstrukciji 650 metara Šumatovačke ulice, u delu od Braničevske ulice do Maksima Gorkog, gde će, pored sanacije kolovoza, i trotoari biti prošireni.