Na konferenciji za novinare održanoj u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 28. novembra 2019. godine, najavljen je početak manifestacije Beogradska zima pod sloganom „Svim srcem za Beograd“.


U okviru "Beogradske zime", svim sugrađanima i gostima grada obezbeđeni su raznovrsni besplatni sadržaji, a sama manifestacija trajaće od 1. decembra 2019. do 15. februara 2020. godine.


Pored tradicionalog Trga otvorenog srca, Ulice otvorenog srca i dočeka Nove godine u centru grada, zimu će obeležiti i klizalište koje će se ove godine biti postavljeno na Trgu Republike kao i mnogobrojne predstave i koncerti, Božić kod Hrama Svetog Save i Open air cinema na Trgu Nikole Pašića.


Direktor Cebefa Damir Handanović najavio je bogat i raznovrstan program Beogradske zime koji očekuje sve sugrađane i posetioce Beograda. Ovom prilikom u okviru same manifestacije najavio je koncert Bajage i instruktora, održavanje Megdana, održavanje besplatnih filmskih projekcija na Trgu Nikole Pašića u Kombank dvorani, Open air cinema kao i program gradskog dočeka Nove godine ispred Doma Narodne Skupštine. Ovom prilikom osim prisutnih izvođača za doček Nove godine , Lepe Brene i Kikija i Pilota najavio je nastup Maje Berović kao i DJ Đuke.

PROČITAJTE JOŠ: Vesić: Od 1. januara za drugorođeno dete još 10.000 dinara


Takođe najavljeni su i izvođači za nastup 30. decembra: Vuk Mob, Angelina, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Senidah, Cobi, Rasta, MC Stojan kao i DJ Đuka.


Foto: P.Mitić


Foto: P.Mitić


Foto: P.Mitić