Zbog iskakanja pet teretnih kola u železničkoj stanici Ripanj, saobraćaj na ovom železničkom pravcu trenutno je u prekidu, te ako se saobraćaj ne uspostavi tokom noći jutarnji vozovi za i iz Mladenovca neće saobraćati, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.


Sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš pojasnio je da su ekipe "Železnica Srbije" na terenu i intenzivno rade na otklanjanju problema.

PROČITAJTE JOŠ: Iskliznuo voz kod Despotovca, saobraćaj obustavljen


- Radimo na tome da se železnički saobraćaj na ovoj deonici hitno uspostavi, kao i jutarnje linije "BG voza" koje su značajne za funkcionisanje kompletnog javnog prevoza u gradu. U stalnoj smo vezi sa "Železnicama Srbije" i činimo sve napore da pomognemo u prevazilaženju problema. Ukoliko se problem ne otkloni tokom noći jutarnji polasci "BG voza" na ovoj deonici neće biti ostvareni. O svim promenama u saobraćaju trudićemo se da obavestimo sve sugrađane na vreme i unapred se izvinjavamo i molimo za razumevanje jer činimo sve napore da se ovaj problem što pre pravaziđe - kazao je Darko Glavaš.