RUPE na delu Bulevara maršala Tolbuhina na Novom Beogradu od broja 20 do 28, koje posebno smetaju vozačima, nisu zakrpljene više od dve godine! Kako kažu stanari ovog dela prestonice, obraćali su se nadležnima, ali je stanje do sada ostalo nepromenjeno.
- U ovoj ulici kolovoz je razrovan godinama, ali se u prethodnom periodu koliko-toliko vodilo računa. Međutim, poslednje dve godine niko nije pokušao da reši ovu situaciju - za "Novosti" ističu žitelji ove ulice. - Takođe, i koren ogromnog stabla podigao je deo puta, pa je tu prolaz automobilima nebezbedan.

Pročitajte još: Gradilišta proširuju i na trotoare: Prepreke na putu ugrožavaju pešake

Stanari su se, kažu, prvo mejlom obratili JKP "Beograd put", koje im je saopštilo da oni nisu nadležni. Potom je iz "Puteva Beograda" stigao dopis da površina unutar bloka nije javna saobraćajna površina, i da stoga održavanje ovog puta nije u njihovoj nadležnosti.
- Rekli su nam da se obratimo nadležnoj opštini, što smo i uradili. Oni su, kako nam je dostavljeno, prijavu prosledili inspekciji na dalju nadležnost - ogorčeno pričaju žitelji Bulevara maršala Tolbuhina. - Iako smo se nadležnima prvi put obratili još u septembru, izgleda da naš problem nikog ne zanima.