Pukla cev u Pasterovoj, bez vode deo Kliničkog centra, Urgentni centar prima samo hitna stanja (FOTO)

Tanjug

03. 11. 2019. u 10:36

Пукла цев у Пастеровој, без воде део Клиничког центра, Ургентни центар прима само хитна стања (ФОТО)

Foto N.Skenderija

Ekipe su na terenu i rade na što bržem uspostavljanju redovnog vodosnabdevanja
U Pasterovoj ulici u Beogradu, na uglu sa Resavskom, pukla je vodovodna cev i zato su bez vode okolne ulice, ali i deo Kliničkog centra Srbije, potvrdio je Tanjugu rukovodilac službe za komunikaciju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vladimir Šobot.

"To nam je prioritet zbog blizine bolnica. Reč je o pucanju velike cevi, ali procenjujemo da će kvar biti saniran do 18 ili 20 časova", rekao je Šobot.

Ekipe su na terenu i rade na što bržem uspostavljanju redovnog vodosnabdevanja, rekao je Šobot.

PROČITAJTE JOŠ -Seli da jedu, a onda je usledio šok: Komšije im javile da im je dete palo s prozora, spasila ga je jedna stvar (FOTO)


Zbog pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici Urgentni centar saopštava da ta ustanova povremeno ostaje bez vode u pojedinim delovima zbog čega može primati samo pacijente sa hitnim stanjima.

Foto: Tanjug"Obavešteni smo od JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" da je doslo do kvara na vodovodnoj mreži u Pasterovoj ulici, koji je uticao na to da Urgentni centar u pojedinim delovima privremeno ostane bez vode", navodi se u saopštenju UC Kliničkog centra Srbije.


Foto: Tanjug


Oni ističu da su preduzete sve mere predviđene u ovakvim okolnostima, koje podrazumevaju da zdravstvene ustanove sekundarnog nivoa preuzmu deo pacijenata, dok se u Urgentni centar upućuju samo hitna stanja.


Foto: Tanjug


Kako se navodi, obezbeđene su i cisterne vode u krugu Urgentnog centra, a radnici JKP rade na hitnom otklanjanju kvara.

Foto: Tanjug


Iz Urgentnog centra mole pacijente za razumevanje zbog nastalih okolnosti i zahvaljuju se na strpljenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije