Protest Udruženja CarGo ispred Policijske uprave: Podneli smo pritužbu zbog nesavesnog i nezakonitog rada pojedinih zaposlenih

S. M.

30. 10. 2019. u 09:35

Članovi Udruženja CarGo protestovali ispred Policijske uprave za Grad Beograd

Протест Удружења CarGo испред Полицијске управе: Поднели смо притужбу због несавесног и незаконитог рада појединих запослених

Foto: S. M.

Članovi Udruženja CarGo (njih oko 700) danas su protestovali ispred Policijske uprave za Grad Beograd, (stanica 29. novembar), u Bulevaru despota Stefana 107. Oni su počeli da se okupljaju nešto pre podneva i svi su na početku nosili crvene kačkete.

Na skupu nazvanom Stop crvenim kačketima, Aleksandar Vučić pozvao je unutrašnju kontrolu da očisti iz svojih redova one koji "šuruju sa taksi kartelom i privode poštene građane pod naredbom ljudi u crvenim kacketima".

- Podneli smo pritužbu zbog nesavesnog, nezakonitog i neprimereno rada pojedinih zaposlenih u Policijsko upravi. Nećemo dozvoliti da nam bilo ko lomi rebra i lobanje- kazao je Vučić okupljenim članovima.

Sve crvene kačkete potom su ostavili na ogradi ispred zgrade policijePodsećamo, prošlog ponedeljka u Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Beogradu saobraćajni inspektori u saradnji sa Komunalnom policijom pokušali su da zaplene jedno vozilo člana Udruženja CarGo.

Zatim su drugi članovi u velikom broju došli da podrže kolegu i spreče oduzimanje automobila. Tada su došle i brojne ekipe pripadnika specijalne policije, a privedeno je osam osoba, među kojima i advokat kompanije CarGo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

balkanski špijun

30.10.2019. 13:47

Poznati su nam vasi "mirni skupovi", kada urlajuci opkolite "mirno" "Pauk" sa podignutim vozilom, ili vozilo sa inspektorom koji pise kaznu, a cesto se bacate i ispred policijskog dzipa, postoje snimci za sve, a onda kada policija radi svoj posao, kuku-lele, licemeri...

Lola sa Begeja

30.10.2019. 15:19

Lepo je ministarka objasnila; vi iz tog car goa kršite zakon, jos imate obraza da protestvujete protiv policijie, van svake pameti,ali polako, niko nije jači od države i zakona..!!Konačno je država krenula napred, posle mnogo godina, tako da gospodo, nećete se ni vi tako ponašati..!!

DzSvetac

31.10.2019. 08:39

Што то није најављено у медијима да дођемо и ми задовољни корисници , да објаснимо ТАхи картелима и државним подгузним мувама !!! Радије идем пешке , него оној ТАХИ банди да дам динар!!! Још и субвенције срамота!!!