Autobus na liniji 18 priklještio putnici ruku, vukao je 15 metara

Š. M.

20. 10. 2019. u 00:19

Na uglu Prvomajske i Ulice Jakuba Kuburovića u Zemunu vozač autobusa na liniji 18 je, zatvarajući vrata, priklještio ruku jednoj putnici, a potom je vukao petnaestak metara. Žena zadobila lakše povrede

Аутобус на линији 18 прикљештио путници руку, вукао је 15 метара

Ilustracija / Foto Depositphotos

PRAVA drama odvijala se oko 22 sata u Zemunu, kada je vozač autobusa na liniji 18, zatvarajući vrata, priklještio ruku jednoj putnici dok je izlazila iz vozila. On je potom vukao petnaestak metara, a nesrećna žena zadobila je lakše povrede ruke i glave.

Ekipe Hitne pomoći su, na poziv policijske patrole, odmah izašle na mesto nesreće,a lekari su ženi ukazali prvu pomoć. Ona je zatim, radi daljeg zbrinjavanja, prevezena na Urgentni centar.

Nesreća se dogodila na uglu Prvomajske i Ulice Jakuba Kuburovića u Zemunu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Goran ali ne Bot

20.10.2019. 01:07

Pre neki dan je zatvorio vrata dok mi je supruga izlazila sa decom iz autobusa i uspeo je da joj zaglavi torbu u vratima. Sreća pa je veliki uspon i autobus nije mogao da krene brzo inace bi je vukao kao ovu nesretnice. I niko 'e odgovara jer policija ima zabranu da ih hapsi. A o ispravnosti vozila je izlišno i govoriti. Pitajte mehaničar kako se krpe autobusi delovima drugih autobusa jer nema para za obavezno održavanje.

milos

20.10.2019. 06:35

@Goran ali ne Bot - @Goran ali ne Bot A zasto bi ih policija hapsila ? Pa ne hapsi ni kriminalce .

Jelena

20.10.2019. 16:31

Pre neki dan izlazim sa sinom iz autobusa, on nema još ni 7g,stojimo spremni, ne odugovlacimo, ispred nas covek i žena, ja inace trudna već u 9tom mesecu, sin zakoračio i zatvaraju se vrata njemu noga unutra i ruka, ostalo napolju, ko je odgovarao NIKO urlam ja, urla ceo autobus, urlaju ljudi na stanici a vozača zabole. Sreća je da je dete malo i mrsavo pa ga je bukvalno on aguma uhvatila ai nije povređen ali se plaši da udje u bus, a moramo busom