KNjIGA O BEOGRADU U 60 SLIKA: Promocija zbirke kolumni zamenika gradonačelnika Gorana Vesića u Progresu (FOTO)

S. V.

14. 10. 2019. u 21:40

КЊИГА О БЕОГРАДУ У 60 СЛИКА: Промоција збирке колумни заменика градоначелника Горана Весића у Прогресу (ФОТО)

foto P. Mitić

U galeriji "Progres" je održana promocija "Knjige o Beogradu"
U galeriji "Progres" je održana promocija "Knjige o Beogradu", autora Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda. Njegovu zbirku čine 60 kolumni koje je, tokom prethodne dve godine, pisao za list "Politika", a koje su ilustrovane slikama Nebojše Đuranovića.


- Ovo je najznačajnije što sam uradio - rekao je Vesić. - Osećao sam ponos i strah. Strah zbog pitanja da li ću moći da odgovorim zadatku koji zahteva posvećenost, emociju i rad.


PROČITAJTE JOŠ: Vesić: Nova gradilišta i posle 1. septembra


Beograd je ljubav, Beograd je energija i ja verujem u njega. Naš zadatak je bio probuditi ga, i postao je najznačajniji grad Evrope. Biti deo tog procesa je sreća.


Sav prihod od knjiga koje su se sinoć prodale biće uplažen na račun devetogodišnjeg Filipa Ivanovića iz Smedereva, kako bi nastavio lečenje. Promociji u galeriji "Progres" prisustvovali su ministri Aleksandar Antić i Zoran Đorđević, izaslanik Predsednika Republike Srbije Nikola Selaković, glumci Svetislav Bule Goncić, Branko Kockica, kao i mnogobrojni predstavnici javnog i kulturnog života grada.


foto P. Mitić

foto P. Mitić
foto P. Mitić

foto P. Mitić

foto P. Mitić

foto P. Mitić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)