Pogledajte okršaj Beograđanina sa komunalnom milicionerkom: Prvo svađa, pa fizički obračun (VIDEO)

12. 10. 2019. u 16:56

Погледајте окршај Београђанина са комуналном милиционерком: Прво свађа, па физички обрачун (ВИДЕО)

YouTube

Nepropisno parkiranje koje se pretvorilo u hapšenje, suspenziju i navodnu pljačku – u to se pretvorio odlazak automobilom do prodavnice i nepropisno parkiranje Dragana Vildovića iz Žarkova
Nepropisno parkiranje koje se pretvorilo u hapšenje, suspenziju i navodnu pljačku – u to se pretvorio odlazak automobilom do prodavnice i nepropisno parkiranje Dragana Vildovića iz Žarkova.


"Lepo sam vas pitao šta će vam moja lična karta, vi ste dužni da mi odgovorite, šta će vam moja lična karta", upitao je on.

Ličnu kartu je dao, međutim nastavio je da postavlja pitanja, a i da mobilnim snima milicajku koja je, kako Vildić kaže, postajala sve neprijatnija.

Milicajka: "Pošto snimate, evo imate snimak da će vam stići prekršajni nalog na kućnu adresu."

Građanin: "Šta znači to, koliki nalog, lepo Vas pitam, nemojte da ste bahati, šta se dešava sa kaznom?"

Milicajka: "Ajde vozi".

Građanin: "Šta ste rekli, ajde vozi, nećete da mi kažete šta se dešava sa kaznom?"

Milicajka: "Dobićete prekršajni nalog, ja sam lepo rekla".

Građanin: "Šta znači to, koja kazna je u pitanju?"

Milicajka: Kako ne razumete, nikada nisi dobio kaznu? Daj telefon. Sad ću ti bre pišem ometanje bre!"

Građanin: "Koje ometanje?"

Milicajka: "Sad ću ti bre, pišem napad..."

Građanin: "Koji napad?"

Uz zavrtanje ruku Vildović je ubačen u auto komunalne milicije. Kaže, ka stanici Čukarica krenuo je sa četvoromesečnim honoraromod 150.000 dinara u džepu, koji je neposredno pre incidenta podigao u banci. Po dolasku u policiju Vildović tvrdi da je honoran nestao.


Kako za "Novosti" kaze Ivan Divac, načelnik komunalne policije u Beogradu, dvoje milicajaca je suspendovano sedam dana pre objave snimka na društvenim mrežama.

- Komunalni policajci su prekoračili svoja ovlašćenja i protiv njih je opravdano pokrenut disciplinski postupak. Takođe su i suspendovani, dok se proces protiv njih ne završi. Ovo je pojedinapčni slučaj, a mi ne želimo da dozvolimo slične incidente - kaže Divac. - Komunalna policija ne toleriše ovakve ispade, i suspendovani policajci će odgovarati. Mi ne želimo da prikrivamo takve stvari, zato smo odmah reagovali. Želimo da uvek budemo na usluzi građanima i da ne bude nikakvih problema.

On je za „Novosti” napomenuo da je obavešten MUP i posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilastva u Beogradu, zbog navodnog nestanka 150.000 dinara, koje je privedeni građanin imao kod sebe u trenutku hapšenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Србин Геџа

12.10.2019. 18:37

Још један доказ да је комунална полиција Баната и непотребна!

Србин Геџа

12.10.2019. 18:56

А да није било тог снимка мобилним нико не би ни знао за овај инцидент и нико не би одговарао. Књаз Милош кад је харач скупљао,слао је своје људе међу народ да види какво је расположење народа,кад кажу буне се он каже повећавај порез,кад следећи пут кажу књаже народ ћути,онда он нареди попуштај, најгоре је кад народ ћути.

Ras

12.10.2019. 22:39

@Србин Геџа - Alo zemljace 21 vek je , a ovi komunalci se ponasaju kao da su u srednjem. Da smo u nekoj pristojnoj i postenoj drzavi , ne bi samo ova dva nekvalifikovana sluzbenika bila suspendovana.

катаклизма комунизма

12.10.2019. 21:22

To заустављање с упаљеним жмигавцима треба сузбијати јер је постало неподношљиво, али - полиција треба да је цивилизована, да наизуст зна законе по којима кажњава и да не прекорачује овлашћења. Ово је било велико кршење закона од стране ово двоје силеџија у униформи.

LESA

12.10.2019. 22:10

Ma kakva kazna jaka ledja svi su umrezeni. Na zalost pravo olicenje zenstvenosti. Svaki dan se ovo dogadja. Samo me zanima koju je skolu zavrsila, i gde je konkurisala za posao

Mama

12.10.2019. 23:51

Zabranjeno zaposljavanje u drzavnim preduzecima gde rade inzenjeri ali komunalcise zaposljavaju na tone.