POJEDINI roditelji, koji su želeli da ostanu anonimni, u medijima su optužili J. M. (50), profesora fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari, da seksualno uznemirava njihovu decu. Navodno su se devojke žalile da ih pipa na času dok rade vežbe. A glavna zamerka što na čas dolazi u majici sa natpisom "Ajde da ga merimo".

U želji da čujemo i drugu stranu priče, pozvali smo školu, gde nam je rečeno da će se ova obrazovna ustanova oglasiti zvaničnim saopštenjem.


PROČITAJTE I: SKANDAL U MEDICINSKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Roditelji tvrde da im nastavnik fizičkog pipka ćerke i zadiže im majice (FOTO)


Međutim, kako "Novosti" nezvanično saznaju, fotografija profesora u garderobi sa neprimerenim natpisom nastala je u oktobru 2018. godine i o tome je obavešteno Ministarstvo prosvete.


Takođe, prema našim informacijama, nije podneta nijedna pisana prijava na rad i ponašanje profesora fizičkog vaspitanja, niti je utvrđen bilo kakav njegov nastrani odnos prema učenicama.


Pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih Aleksandar Pajić istakao je tom prilikom da se o slučaju majice sa neprimerenim natpisom raspravljao prošle godine.