Radnici od ponedeljka na Slaviji

S. B. M.

20. 09. 2019. u 14:50

Prostor na uglu Nemanjine i Kralja Milutina se uređuje za turističku organizaciju Beograda

Радници од понедељка на Славији

Grade info-pult, kiosk i javni toalet Foto V. Danilov

RADNICI se od ponedeljka ponovo vraćaju na Slaviju! Ovoga puta, majstori će raditi ispod platoa, koji je trebalo da bude završen još prošle godine. Tu će se graditi službene prostorije za potrebe Turističke organizacije Beograda (TOB).

Gradnja info-pulta, poslovne prostorije, javnog toaleta i kioska bila je u planu još tokom rekonstrukcije ovog trga. Iako je trg bio završen još u novembru 2017, a onda dorađivan do juna prošle godine, deo ispod kosine na uglu Nemanjine i Ulice kralja Milutina ostao je prazan. Dovitiljivi vozači ovde su ostavljali svoja vozila, a majstori tokom dorade platoa alat.

Pročitajte još - Slavija ide na popravni

- Rok da se napravi info-centar TOB-a, i ostali planirani sadržaji je 75 dana od uvođenja izvođača radova u posao, odnosno od ponedeljka. Za gradnju je zadužen "Modular", a ovi radovi će koštati 25 miliona dinara - navodi sekretar za investicije Luka Petrović.

Ovim će biti zaokružen projekat obnove trga Slavija, a turisti će dobiti mesto gde lako i brzo mogu da se informišu o gradskim sadržajima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

M.

21.09.2019. 16:13

Slavija je ispala odlicno. Rasciscen trg od gomile baraka, Hilton, fontana. Bas mi prijala vecernja setnja. Ovo omalovazavanje svega uradjenog i pljuvanje po forumima ne pije vodu, jer se njih trojica smenjuju u krug i uporno pokusavaju da prikazu sve uradjeno kao jako lose. Ali ipak ako se obrati paznja , to je samo agresivna manjina i nikako im ocigledno ne ide, pa zato su sve glasniji. Slavija kao i ostale rekonstrukcije po gradu su super ispale. Samo napred.