OTVOREN NOVI VRTIĆ U NASELjU ALTINA: Smešteno oko 200 najmlađih

B.B.

13. 09. 2019. u 09:45

ОТВОРЕН НОВИ ВРТИЋ У НАСЕЉУ АЛТИНА: Смештено око 200 најмлађих

Radojičić u vrtiću

Prema rečima dr Zorana Radojičića, koji je otvorio vrtić, smeštaj u novom objektu doprineće smanjenju liste čekanja za upis

NAJMLAĐI Beograđani dobili su još 200 mesta za boravak dok su roditelji na poslu. U Altini je u četvrtak otvoren vrtić "Lazar" površine oko 1.500 kvadratnih metara. Grad je za izgradnju izdvojio 120 miliona dinara.

Prema rečima dr Zorana Radojičića, koji je otvorio vrtić, smeštaj u novom objektu doprineće smanjenju liste čekanja za upis. On je podsetio da je, pre dve-tri godine, bilo oko 10.000 mališana koji su bili neupisani, a sada je taj broj oko 2.300.

- Najveće opštine imaju najviše dece koja čekaju mesto - rekao je Radojičić. - U Zemunu bilo je oko 500 mališana koji su ostali neupisani.

PROČITAJTE I: VANDALI UPROPASTILI IGRALIŠTE: Sprave namazali tovatnom mašćuGradonačelnik je podsetio da je u planu izgradnja još vrtića, a prvi će se raditi u Zemunu i u Trećoj mesnoj zajednici na Bežanijskoj kosi. On je najavio i da se sledeće nedelje otvara novi vrtić u Boljevcima, a potom u Sopotu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Less

13.09.2019. 18:06

Svaka cast za otvaranja vrtica ali sta ce grad uraditi sa stanarima Novogradske cije su kuce srusene zbog lose uradjene sanacije iz 2015 u reziji opstine Zemun i celnika vrtica i tada je potroseno 100000 evra i sada niko nije nadlezan i svi peru ruke a ima elelenata i za krivicne prijave.