Jovičić: Otkriveni vandali koji su demolirali vrtić u Ovči

Tanjug

09. 09. 2019. u 10:56

Јовичић: Откривени вандали који су демолирали вртић у Овчи

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić

Policija je otkrila vandale koji su pre nekoliko dana demolirali vrtić Srna u Ovči i oni će biti uhvaćeni danas ili sutra, izjavio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić
Policija je otkrila vandale koji su pre nekoliko dana demolirali vrtić Srna u Ovči i oni će biti uhvaćeni danas ili sutra, izjavio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i najavio da opština planira sve vrtiće na teritoriji Palilule da poveže putem video nadzora sa policijom.


Jovičić je rekao za Prvu da je tužno i zabrinjavajuće za društvo što su maloletnici uništili vrtić, koji je nedavno bio rekonstruisan i potpuno sređen.


"Obavestili smo policiju, kao što su to učinili i zaposleni u vrtiću. Policija je brzo reagovala i imamo informaciju da će počinioci biti uhvaćeni danas ili sutra", rekao je Jovičić.


Dodao je da ga srce boli što su građani Ovče čekali godinama da se uradi taj vrtić i da sada mora ponovo fasada da se menja.


PROČITAJTE JOŠ: Vandali demolirali igralište u Kotežu


Jovičić je rekao da su deca svakako bezbedna u Ovči i da će policija biti sve prisutnija u tom naselju.


Na teritoriji Palilule su sve škole, kako kaže, povezane video nadzorom sa policijom i uvedeni su panik tasteri kako bi policija mogla odmah da reaguje u slučaju ako dođe do napada na dete.


"Mi ćemo uraditi projekat sa gradom, videti da obezbedimo finansianje, da sva 34 vrtića na teritoriji opšitne Palilula povežemo sa policijskim stanicama da bi pratili svakog trenutka šta se dešava u noćnim satima. Da je to urađeno policija bi u ovom slučaju videla da se neko kreće oko vrtića i na vreme reagovala", kazao je Jovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

dzordz

09.09.2019. 13:05

u vrticu sunce u mirijevu, svaku noc maloletnici se penju po objektu, sede na krovu, i prave stetu. godinama. krajnje nebezbedno