HAOS NA TRGU REPUBLIKE: Žestoka svađa između pristalica SNS i SzS (FOTO)

S. M.

31. 08. 2019. u 12:05

ХАОС НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ: Жестока свађа између присталица СНС и СзС (ФОТО)
Predstavnici Saveza za Srbiju predvođeni Nikolom Jovanovićem i predsednikom Starog grada Markom Bastaćem pokušali su u subotu da se obračunaju sa čelnicima grada na novootvorenom Trgu republike u toku promocije "Vrabac servisa"

Predstavnici Saveza za Srbiju predvođeni Nikolom Jovanovićem i predsednikom Starog grada Markom Bastaćem pokušali su u subotu da se obračunaju sa čelnicima grada na novootvorenom Trgu republike u toku promocije "Vrabac servisa".

Marko Bastać optužio je gradsku vlast i zamenika gradonačelnika da su rekonstrukcijom Trga republike "uništili" srce prestonice na štetu sugrađana potrošivši velike sume novca.

- Opozicija se ujedinila kako bi spasila Trg republike i zavaljujući našim blokadama radova, sada saobraćaj prolazi obnovljenim Trgom. Takođe, našim reakcijama uštedili smo građanima i tri meseca života pošto smo ih naterali da ubrzaju radove, rekao je Bastać.

Pročitajte još - Vesić: Trg republike otvoren za saobraćaj, završen pre roka

Jovanović je naveo da je ovo obično "šminkanje" grada i obećao da buduća vlast to neće raditi, kao i šta je urađeno sa tih 10 miliona evra osim što je "umio" Trg republike.

Demonstranti su prekinuli vožnju čelnika grada novim vozilima "Vrabac servisa" i kolonu u kojoj su bili predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, glavni gradski urbanista Marko Stojčić, sekretar za saobraćaj Jovica Vasiljević i drugi.

Sprečivši put vozilima, došlo je do svađe između pristalica SzS i SNS-a, a onda i do prepirke između Marka Bastaća i Nemanje Joksimovića, jednog od odbornika SNS u Skupštini grada. U raspravi oko toga gde je potršen novac za rekonstrukciju učestvovao je i Branko Miljuš, dok su druge pristalice pokušavale da ih razdvoje i smire situaciju.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

milena

31.08.2019. 19:24

Nasilje je jedino sredstvo opozicije , za bolje oni ne znaju, zato ih gradjani ne podrzavaju i ne zele na vlasti.