Članovi beogradskog SNS:Nikad više Pazl grad

Tanjug

subota, 17. 08. 2019. u 16:32

Чланови београдског СНС:Никад више Пазл град

Foto M. Anđela

Tomić Ilić je rekla da je to "ruglo od objekta" postavio Dragan Đilas sa svojim lokalnim funkcionerima 2009. godine, bez dozvole i to na uzurpiranom zemljištu.
Članovi Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić i Relja Ognjenović razgovarali su danas sa građanima Voždovca i tom prilikom ukazali na propali projekat Pazl grad na Banjici.

Tomić Ilić je rekla da je to "ruglo od objekta" postavio Dragan Đilas sa svojim lokalnim funkcionerima 2009. godine, bez dozvole i to na uzurpiranom zemljištu.

"Voždovačke trudnice i penzionere to ruglo koštalo je 36 miliona dinara. Taj objekat je služio samo za njihovu ličnu promociju u kampanji i za slikanje, nakon toga postao je stecište narkomana i zatvoren je, jer je bio nebezbedan za decu”, rekla je Tomić Ilić.

Tomić Ilić je naglasila da je i tako zatvoren objekat mesečno koštao Voždovčane preko 200 hiljada dinara, koliko je plaćana struja i obezbeđenje objekta, saopštio je GO SNS.

Odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom je na mestu nekadašnjeg nefunkcionalnog i nebezbednog Pazl grada napravila 72 parking mesta, koja su neophodna Voždovčanima u šta je uloženo 16 miliona dinara.

Relja Ognjenović je podsetio da je dozvolu za izgradnju tog objekta potpisao čovek koji se bavio odnosima sa medijima, inače po zanimanju stomatolog, jer kako je Ognjenović rekao „niko drugi nije hteo da se upliće u Đilasove mahinacije“.

"Nije im palo na pamet da je građanima Banjice potrebniji Dom zdravlja ili vrtić od Pazl grada”, smatra Ognjenović.

Ognjenović je naglasio da je politika Srpske napredne stranke da se ulaže u infrastrukturu i puteve, te je samo na Voždovcu u proteklih šest godina asfaltirano preko 90 kilometara puteva.

"Naš zadatak je da se projekti poput Đilasovog Pazl grada nikada više ne ponove. Novac koji su uzeli samo na ovom projektu verovatno je završio na skupim letovanjima i njihovim bankovnim računima. I zato koristim priliku da pitam Boška Obradovića, Đilasovog potrčka, da li letuje u skupim letovalištima od novca koji je uzet na ovom projektu, ili od novca koji su Đilas i Jeremić oteli od građana Srbije na drugim mahinacijama”, rekao je Ognjenović, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Лили

18.08.2019. 23:39

Ова грађевина заоста није лепа, али бих молила припаднике актуелне власти који су одобрили и изградили ОНО на месту некадашње Палилулсје пијаце да се и о тој грађевини изјасне, да нам објасне зашто тј, на основу чега је баш тај пројекат изабран и да нам се представе именима, прзименима и страначком припасношћу! Верујем да то не би требало да им представља проблем с обзиром да су тако убеђени у свој добар укус!

Milan

24.08.2019. 21:56

ovo je bio projekat pranja para kao i svi drugi djilasovi namesteni tenderi. svakako ni ovi nisu mnogo bolji al za sada imaju meru