POSETIOCI tržnog centra "Ada mol" u toku prethodne nedelje čak dva puta su evakuisani! U petak se na razglasu čulo obaveštenje kojim se kupci mole da napuste objekat, a nakon samo dva dana, u nedelju uveče, ponovilo se isto. Internom proverom utvrđeno je da su nepoznate osobe namerno aktivirale protivpožarni sistem - rekli su za "Novosti" iz "Ada mola".

Prema rečima zaposlene u ovom tržnom centru, u nedelju uveče prodavci nisu reagovali, jer su verovali da je reč o nekoj probi. Ali, kaže da je uzbuna trajala 20 minuta, svi kupci su izašli.


PROČITAJTE JOŠ - Evakuisan tržni centar Ada Mol

- U "Ada molu" tvrde da nije bilo nikakvog stvarnog ugrožavanja ljudi i imovine, kao i da je ovaj tržni centar bezbedan za posetioce i kupce i da će se istragom i putem snimaka sa sigurnosnih kamera utvrditi koja su to lica koja su aktivirala protivpožarni sistem.

"Ada mol" bio je evakuisan i 19. juna, nešto manje od mesec dana nakon što je zvanično otvorio svoja vrata za posetioce, kada je usled velike kiše koja je pala tog dana bio poplavljen parking, a problema je bilo i sa vodovodnim i električnim instalacijama na drugim nivoima šoping mola.