VOZAČ koji je ostavio automobil nekoliko sati na nepropisnom mestu na uglu Ulice braće Jugovića i Bulevara despota Stefana postarao se da prođe nekažnjeno. Pa je zloupotrebivši svoj položaj, na prednjem staklu ostavio palicu sa znakom "stop komunalna policija".

Nije poznato da li mu je progledano kroz prste ili mu je napisana kazna, ali u Komunalnoj miliciji uveravaju da pomenuta palica "stop komunalna policija" nikoga ne oslobađa odgovornosti od prekršaja. Građanima ni palica ni automobil nisu promakli, pa nam je stalni čitalac poslao i fotografiju.

- S obzirom na to da se na dostavljenim fotografijama ne vidi registarska oznaka vozila, nismo u mogućnosti da izvršimo uvid u evidencije koje se vode u ovom Sekretarijatu kako bismo vam dostavili podatak o tome da li je to vozilo sankcionisano zbog nepropisnog parkiranja - odgovaraju "Novostima" u Sekretarijatu za poslove Komunalne milicije.

Pročitajte još: PROŠIRENA OVLAŠĆENjA KOMUNALNE POLICIJE: Snimaju nepropisno parkirana vozila

- Napominjemo da motorno vozilo koje se vidi na dostavljenim fotografijama, svakako nije službeno motorno vozilo Komunalne milicije.