Krpe kratere u Kralja Milutina

M. S.

četvrtak, 11. 07. 2019. u 12:38

Крпе кратере у Краља Милутина

Foto P. Mitić

"Putevi Beograda" posle pisanja "Novosti" saniraju oštećenja na parkingu. Nadzorni organ će dati nalog izvođaču radova da sanira sva oštećenja rigole od sitne kamene kocke od Njegoševe do Ulice kralja Milana

OŠTEĆENjA na delu trotoara uz parking u Ulici kralja Milutina u narednom periodu biće popravljena. Posle pisanja "Novosti" JP "Putevi Beograda", izašli su na teren i konstatovali da su se građani opravdano žalili.

Kako se navodi u objašnjenju pomenutog gradskog preduzeća, do sada nisu imali prijave rupa na javnoj saobraćajnoj površini na pomenutoj lokaciji.


PROČITAJTE JOŠ: Naplaćuju parking, a krateri buše gume

- Nadzorni organ će dati nalog izvođaču radova da sanira sva oštećenja rigole od sitne kamene kocke od Njegoševe do Ulice kralja Milana, sa obe strane. Oštećeni imaju pravo na nadoknadu štete ukoliko se utvrdi da je zahtev za naknadu iz domena naše nadležnosti - kažu u JP "Putevi Beograda".

Da podsetimo, proteklih dana pojedini vozači sa ovog parkinga izlazili su sa izbušenim gumama zbog kratera u asfaltu. A za to vreme, radnici "Parking servisa" uredno su proveravali i kažnjavali nepropisno parkirana vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Filip

12.07.2019. 07:56

Da li je moguće da niko nije primetio razlokane i od korenja potklobučene trotoare u Palmotićevoj. Takvo stanje postoji 20 godina.