VIDEO-snimak na kome se vidi sredovečni muškarac koji, prema prema tvrdnji autora snimka, u čekaonici Doma zdravlja "Vračar" šmrče narkotike, postao je viralan na internetu i šokirao je javnost.


Kako je rečeno u Domu zdravlja "Vračar", incident se dogodio u utorak, u čekaonici odeljenja opšte prakse kada je ponašanje jednog muškarca zabrinulo ostale pacijente.

Nakon toga je slučaj prijavljen dežurnoj medinckoj sestri koja je pozvala policiju. Međutim, muškarac je u međuvremenu otišao.


- U utorak, na samom početku druge smene, neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan muškarac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali polciju iz najbliže stanice. Oni su jako brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao - kaže direktor Doma zdravlja "Vračar", Miroslav Dmitrović.


PROČITAJTE I:  REHABILITACIJA ZAVISNIKA OD DROGE: Narkomane leče radom i molitvom


Da li je muškarac konzumirao narkotike u čekaonici doma zdravlja niko zvanično nije mogao da potvrdi jer ni direktor Dmitrović nije upoznat sa daljim tokom istrage te se još uvek ne zna šta se desilo sa muškarcem koji je usnimljen u spornoj radnji.


- Policija nam je obećala da će u narednom periodu češće obilaziti naše prostorije, kako se slučaj ne bi ponovio - kaže Dmitrović i dodaje:


- Naš Dom zdravlja ima kamere, ali imamo šest spratova, svaki dan kroz čekaonice prođe oko 2.400 pacijenata, te ne možemo da kontrolišemo baš sve. Kamere su ga usnimile, te se nadam da će biti pronađen - rekao je on.


(Blic)