Mašinovođa poginuo zbog nepažnje?

S. V.

utorak, 25. 06. 2019. u 08:03

Машиновођа погинуо због непажње?

Stanica na kojoj se dogodila nesreća Foto D. Milovanović

Vladimir Đ. stradao u nesreći na železničkoj stanici u Resniku

MAŠINOVOĐA "Srbija karga" Vladimir Đ. (35) iz Lajkovca, poginuo je oko 6.20 na stanici "Resnik" u Ulici Aleksandra Vojinovića u Beogradu, kada ga je usmrtio međunarodni voz koji saobraća na relaciji Bar - Topčider.

Prema nezvaničnim informacijama, stradali železničar je rano ujutro ušao u lokomotivu na stanici u Lajkovcu, a na stanici u Resniku iskočio je iz šinskog putničkog vozila na trećem koloseku i na mestu ga je usmrtio voz koji mu je dolazio u susret. Navodno, voz iz kojeg je nastradali železničar iskočio, još uvek je bio u pokretu.
PROČITAJTE JOŠ - Hitna pomoć: Tri nezgode, četvoro lakše povređenoEkipa Hitne pomoći brzo je stigla na mesto tragedije, ali mladom mašinovođi nije bilo spasa. Od siline udarca odmah je podlegao povredama. Iz "Srbija voza" kažu da je u pitanju lična nepažnja, te da će detalji ove tragedije biti poznati po okončanju istrage.

- Nesreća se dogodila nepažnjom nastradalog kolege - saopštili su iz "Srbija voza". - Detalji ovog nemilog događaja biće poznati nakon završetka istrage. "Srbija voz" i "Srbija kargo" žale zbog ove tragedije, gubitka mladog života i izjavljuju najdublje saučešće porodici nastradalog kolege.

Prema nezvaničnim informacijama, stradali Vladimir u trenutku nesreće nije bio na dužnosti.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije