Putari na Gazeli i kod Leštana

S. B. M.

subota, 01. 06. 2019. u 16:12

Путари на Газели и код Лештана

Tokom radova vozila će se kretati usporeno / Foto A. Stanković

Sređivanje kolovoza na nekoliko lokacija: sve do 12 jula izvodiće se radovi na deonici Leštane - Bubanj Potok, a u noći između subote i nedelje majstori će raditi na mostu Gazela

Od subote do 12. jula izvodiće se radovi na periodičnom održavanju državnog puta, na deonici Leštane - Bubanj Potok. Saobraćaj će se na ovom delu odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Alternativni putni pravci za one koji ne žele da čekaju u koloni jesu da se, na putu prema Nišu isključe na petlji Vrčin i nastave ka Smederevskom putu. Moguće je, u smeru ka Beogradu, isključiti se na petlji kod "Laste", pa voziti preko Malog Mokrog Luga, ulicama Milana Predića, Pavla Vasića i Bulevarom kralja Aleksandra, ka Smederevskom putu. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.


PROČITAJTE JOŠ:
U "Ada molu" i majstori i kupci

U noći između subote i nedelje, izvodiće se radovi na mostu Gazela, odnosno na montaži portala za potrebe izmenljive signalizacije. Majstori će posao obavljati naizmenično u sve tri saobraćajne trake, sukcesivnim zatvaranjem po dve saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije