LOTO sedmica vredna 1,85 miliona evra otišla je u ruke srećnog dobitnika iz naselja Kanarevo brdo na opštini Rakovica. Dobitni listić uplaćen je u menjačnici u Ulici Pere Velimirovića, ali sugrađani ne mogu ni da pretpostave ko je u petak imao sreće. Ovo je druga premija izvučena ove godine.

- Nisam znala da je dobitni tiket uplaćen baš u Pere Velimirovića, ali znam da je već jednom bilo srećnika koji su pogodili sedmicu na opštini Rakovica - rekla je za "Novosti" radnica jednog lokala blizu pošte gde je uplaćen dobitni tiket. - Razmišljam da počnem da igram "loto", vidim da smo postali neko srećno naselje. Ko zna možda mi se i posreći pa postanem loto milionerka.

U 39. kolu srećni brojevi su bili 9, 11, 12, 16, 17, 35 i 37. Osim ove nagrade izvučena su još tri srećna dobitnika koji su ovog puta imali srećne šestice vredne 1.099.000 dinara.

Pročitajte još: Izvučena Loto sedmica, premija 1,85 miliona evra

U januaru je izvučena prva sedmica ove godine vredna 6,05 miliona evra, a novac je otišao u ruke žitelji Subotice.

SREĆNA OPŠTINA RAKOVICA

Prethodna sedmica, pre rekordne od 6,05 miliona evra, takođe je bila uplaćena na opštini Rakovici, početkom 2018. godine. Dobitni tiket bio je težak "svega" 300.000 evra.

Listić je bio uplaćen u trafici nedaleko od pijace za prodaju starih stvari i robe s greškom Miljakovac.