ZVEZDARA ULAŽE U REKONSTRUKCIJU PARKOVA: Deset novih igrališta za decu

S. M.

sreda, 10. 04. 2019. u 22:15

ЗВЕЗДАРА УЛАЖЕ У РЕКОНСТРУКЦИЈУ ПАРКОВА: Десет нових игралишта за децу
Ovaj projekat, vredan više miliona dinara, pokrenut je s ciljem da se na više lokacija u ovoj opštini obezbede savremena igrališta za mališane i objekti za rekreaciju

OPŠTINA Zvezdara će u narednih godinu dana da izgradi najmanje deset novih dečjih igrališta. Ovaj projekat, vredan više miliona dinara, pokrenut je s ciljem da se na više lokacija u ovoj opštini obezbede savremena igrališta za mališane i objekti za rekreaciju.

Radovi u vrednosti od šest i po miliona dinara trenutno se odvijaju u parkiću na uglu Ulice Jelene Mioč i Učiteljske. U zavisnosti od vremenskih uslova, za sedam dana planiran je završetak radova igrališta u Ulici Franje Kluza na Zelenom brdu.

Pročitajte još - Napravite igralište za decu

Planom za 2019. godinu predviđeno je da Opština finansira izgradnju kutka za mališane u Šejkinoj ulici u Mirijevu i da, u saradnji sa JKP "Zelinilo Beograd", bude uređen i sportski teren sa parkom za decu na prostoru između ulica Mis Irbijeve, Dr Velizara Kosanovića, Raljske i Mirčanske, ukupne vrednosti devet i po miliona dinara.

Kompleks koji čine tri sportska terena između ulica 16. oktobra i Matice srpske, kao i prostor za miran odmor kod vrtića "Čigra" u Ustaničkoj 194a, takođe će biti rekonstruisani.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

sale

11.04.2019. 09:24

I kad se svi zavrse ubrzo ce ih zaposesti djukelari sa djukelama koje ce uredno sve te parkove da zapisavaju i useravaju svakodnevno kao i svuda u gradu jer nema nikog od komunalaca da to regulise i sprecava , najmanje ce tu biti dece