G-Drive trkački bolid u TC „Ušće“

ponedeljak, 01. 04. 2019. u 16:48

G-Drive тркачки болид у ТЦ „Ушће“
Trkački bolid ruskog G-Drive Racing tima, trostrukog šampiona Evropske serije „Le Mana“ i svetskog šampiona u trkama izdržljivosti (FIA WEC) u kategoriji LMP2, biće izložen do 7. aprila u TC „Ušće“ u Beogradu

Trkački bolid ruskog G-Drive Racing tima, trostrukog šampiona Evropske serije „Le Mana“ i svetskog šampiona u trkama izdržljivosti (FIA WEC) u kategoriji LMP2, biće izložen do 7. aprila u TC „Ušće“ u Beogradu.

Posetioci tržnog centra kao i svi oni koji nisu bili u mogućnosti da vide ovo impresivno vozilo u okviru 54. Međunarodnog salona automobila, na G-Drive štandu kompanije NIS, imaće priliku da tokom narednih sedam dana posvedoče jednoj od glavnih atrakcija ovogodišnjeg Sajma automobila – G-Drive prototipu Oreca. Ova moćna trkačka mašina G-Drive Racing tima opremljena je atmosferskim motorom Nissan V8, zapremine 4,5 litra, što vozaču stavlja na raspolaganje oko 490 konjskih snaga, dok sa masom od 900 kg razvija neverovatnu brzinu do 340 km/h.

Osim što će imati priliku da dobiju sve informacije o moćnom vozilu ruskog trkačkog tima, deljenjem svoje fotografije pored G-Drive Racing trkačkog bolida na društvenim mrežama, posetioci će imati mogućnost da osvoje vaučere za popust na premijum G-Drive gorivo, u čiji kvalitet potrošači mogu da se uvere na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji i regionu.

Premijum G-Drive, zvanično gorivo G-Drive Racing tima, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, doprinosi povećanju snage motora, poboljšanju dinamike ubrzanja, dok istovremeno pruža profesionalnu zaštitu sistema za gorivo.

Dodatna informacija:

G-Drive Racing - ruski trkački tim, od 2013. učesnik međunarodnih trka izdržljivosti u klasi prototipova LMP2, uz podršku G-Drive premijum goriva. G-Drive Racing tim pobednik je FIA WEC svetskog šampionata za 2015. godinu u klasi prototipova LMP2 i trostruki je šampion Evropske serije Le Mana (ELMS) u periodu od 2016-2018. god. Članovi tima do sada su 23 puta ovenčani pobedom u trkama, a više puta su se penjali i na pobedničko postolje legendarnog maratona „24 časa Le Mana“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije