Krađu kablova plaćaju životom

Š.M. - L.Đ.T.

01. 04. 2019. u 13:54

Крађу каблова плаћају животом

Trafostanica ispred koje je pronađeno beživotno telo mladića / Foto Zoran Jovanović

Napušteni i razoreni privredni objekti na meti lopova. Mladić nastradao prilikom obijanja razvodne kutije u okviru napuštene livnice „Pobeda“ u Bulevaru kralja Aleksandra

NAPUŠTENE fabrike i magacini širom prestonice često su na meti lopova. Nažalost, jedan takav slučaj koštao je nedavno života mladića (25) koji je poginuo najverovatnije pokušavajući da skine kablove za struju sa trafostanice u okviru napuštene livnice "Pobeda" u Bulevaru kralja Aleksandra. Mladić je nastradao, a njegovo nepomično telo videli su prolaznici.

Livnica koja se nalazi nedaleko od okretnice tramvaja je napuštena, a ulazna kapija je pod katancem. Prema svedočenju radnika iz obližnje firme, krađe u ovom delu grada su sve učestalije, pa sumnjaju da je mladić pokušao da obije razvodno postrojenje.


PROČITAJTE JOŠ:
UDES KOD DOMA OMLADINE: Auto naleteo na motocikl

- Već se ranije dešavalo da su trafostanice u ovom delu Zvezdare na meti lopova, kao i ostali lokali, posebno trafika preko puta livnice. Pretpostavljamo da je nesrećni mladić čačkao nešto oko kutije sa strujom, koja je u trenutku udara očigledno bila pod visokim naponom.

Kako su "Novostima" potvrdili iz policije, beživotno muško telo je pronađeno sa vidljivim opekotinama.

- Trafostanica kod livnice "Pobeda" je u privatnom vlasništvu i nije u našoj nadležnosti - rekli su EPS.

LIVNICA

LIVNICA "Pobeda" je već neko vreme u stečaju, proizvodnja je potpuno obustavljena, a čuvar za koga su nam rekli da obezbeđuje ovaj objekat, naši reporteri juče oko podne nisu zatekli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Sadjitarius

05.04.2019. 10:23

Pitam se vec godinama:zašto drzava nista ne radi po ovom pitanju? Razmisljajuci o ovom problemu,dosao sam samo do jednog zakljucka,a to je : ZATO ŠTO JE U DILU !!!