NAPUŠTENE fabrike i magacini širom prestonice često su na meti lopova. Nažalost, jedan takav slučaj koštao je nedavno života mladića (25) koji je poginuo najverovatnije pokušavajući da skine kablove za struju sa trafostanice u okviru napuštene livnice "Pobeda" u Bulevaru kralja Aleksandra. Mladić je nastradao, a njegovo nepomično telo videli su prolaznici.

Livnica koja se nalazi nedaleko od okretnice tramvaja je napuštena, a ulazna kapija je pod katancem. Prema svedočenju radnika iz obližnje firme, krađe u ovom delu grada su sve učestalije, pa sumnjaju da je mladić pokušao da obije razvodno postrojenje.


PROČITAJTE JOŠ:
UDES KOD DOMA OMLADINE: Auto naleteo na motocikl

- Već se ranije dešavalo da su trafostanice u ovom delu Zvezdare na meti lopova, kao i ostali lokali, posebno trafika preko puta livnice. Pretpostavljamo da je nesrećni mladić čačkao nešto oko kutije sa strujom, koja je u trenutku udara očigledno bila pod visokim naponom.

Kako su "Novostima" potvrdili iz policije, beživotno muško telo je pronađeno sa vidljivim opekotinama.

- Trafostanica kod livnice "Pobeda" je u privatnom vlasništvu i nije u našoj nadležnosti - rekli su EPS.

LIVNICA

LIVNICA "Pobeda" je već neko vreme u stečaju, proizvodnja je potpuno obustavljena, a čuvar za koga su nam rekli da obezbeđuje ovaj objekat, naši reporteri juče oko podne nisu zatekli.