Uskoro gotova Knez Mihailova

Š. M.

utorak, 19. 03. 2019. u 13:21

Ускоро готова Кнез Михаилова

Padavine su usporavale posao

Godinu dana od početka rekonstrukcije, majstori napuštaju glavnu pešačku zonu u centru grada. Metalne barijere biće brzo uklonjene

RADOVI na sanaciji ploča na ulazu u Knez Mihailovu ulicu, koje su popucale nekoliko meseci posle poslednje rekonstrukcije, uskoro će biti završeni! Prema rečima neimara koji popločavaju ulaz u najpopularnije beogradsko šetalište, stare kocke biće dodatno pričvršćene za tlo, za šta će biti korišćeni pesak i cement, ali garanciju koliko će izdržati nisu mogli da daju.

Kako su "Novosti" pisale u decembru, kocke su bile toliko ispucale da je bilo nemoguće proći preko njih, pa je taj deo Knez Mihailove ulice bio zatvoren za pešake.


PROČITAJTE JOŠ: Požar na Petlovom brdu, gori trava kod Ibarske

- Usled pojave atmosferskih voda podloga se stalno ispira. Uprkos tome što je reč o pešačkoj zoni, ovde se neometano kreću motorna vozila iz Ulice kralja Milana ka Knez Mihailovoj i iz ulice Kralja Milana ka Sremskoj ulici - kažu iz "Puteva Beograda".

Jedino moguće trajno rešenje, koje će sprečiti propadanje tek urađenih kocki, jeste kompletna rekonstrukcija čvora Knez Mihailova - Sremska - Ulica kralja Milana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Нетачно

19.03.2019. 17:59

Нема то никакве везе с водом. Плоче уништавају комунална возила, а највише она за чишћење снега својим раоницима који нису заштићени гумом. То је јасно јер су плоче одједном поиспадале после снега. Ово је још једна оправка за коју су бачене паре јер су враћене старе, окрњене плоче које изгледају ружно.

mama

19.03.2019. 23:19

Molim vas postavite tablu ko je izvodjac radova,nadzorni organ -puno ime i prezime i garantni rok!OBAVEZNO!

veselnik

20.03.2019. 10:35

"Usled pojave atmosferskih voda podloga se stalno ispira."Dobro jutro "strucnjaci"!Podloga kamenih ploca (pesak) se radi preko PODLOGE za poplocavanje, pripremljenog (stabilizovanog - nabijenog i dreniranog) terena u potrebnim padovima, da se ne bi desilo to sto je za vas "neresiv problem".