NEĆE BITI OBUSTAVE RADA: Rukovodstvo SP Lasta postiglo dogovor sa zaposlenima

S. B. M.

četvrtak, 07. 03. 2019. u 19:45

НЕЋЕ БИТИ ОБУСТАВЕ РАДА: Руководство СП Ласта постигло договор са запосленима

Ilustracija; Foto: A.Stevanović

Rukovodstvo SP Lasta postiglo je u četvrtak dogovor sa zaposlenima koji su u ponedeljak štrajkovali tražeći povećanje zarada, kako saznaju "Novosti"
Rukovodstvo SP Lasta postiglo je u četvrtak dogovor sa zaposlenima koji su u ponedeljak štrajkovali tražeći povećanje zarada, kako saznaju "Novosti". Obustave rada u petak neće biti, pa će autobusi koji saobraćaju na linijama u Mladenovcu i Barajevu voziti po ustaljenom redu vožnje.


Obzirom na obavezu koju smo preuzeli kao menadžment SP Lasta a.d. Beograd i u skladu sa preporukama nadzornog odbora, na današnjem sastanku sa zaposlenima, koji su početkom ove nedelje iskazali odredjeno nezadovoljstvo, postignut je zajednički dogovor na realizaciji unapredjenja uslova zaposlenih i metodologiji obračuna ličnog dohotka proporcionalno zavisno od finasijkih mogućnosti kompanije.


PROČITAJTE JOŠ: „Lasta“ kupila 11 autobusa

Ovim putem menadžment se zahvaljuje svim zaposlenima na dosadašnjem razumevanju sa jasnim ciljem da ćemo zajedno raditi na unapredjenju uslova i usluga naših radnika i naših putnika.