MIHAILO Isailović (38), Beograđanin koji je krajem oktobra prošle godine u tramvaju zlostavljao maloletnicu, osuđen je na obavezno lečenje i čuvanje u psihijatrijskoj ustanovi! Takođe, njemu je zabranjen prilazak devojčici koju je spopadao.

Isailović je priveden 25. oktobra, pošto je u javnost dospeo snimak iz tramvaja koji saobraća na liniji 2, a na kom se vidi kako nepristojno dodiruje i grli uplašenu tinejdžerku, dok ostali putnici ništa ne preduzimaju kako bi joj pomogli. Prilikom hapšenja, tvrdio je da ima bipolarni poremećaj i da ne može da kontroliše svoje ponašanje, da bi se na saslušanju pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom branio ćutanjem.


PROČITAJTE JOŠ: Epidemiolog: Preminulo osam osoba od gripa, vrhunac epidemije u Beogradu

Iako je za njim već bila raspisana potraga zbog seksualnog uznemiravanja u prevozu, lisice su mu stavljene na ruke nakon incidenta u pekari na Zrenjaninskom putu, kada je ukrao burek, pa ga je radnica M. J. prijavila policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, posle saslušanja svedoka, kao i veštačenja njegove uračunljivosti, Prvi osnovni sud u Beogradu odlučio je da tridesetsedmogodišnji stanovnik Krnjače mora da bude podvrgnut lečenju i čuvanju u zdravstvenoj ustanovi, uz zabranu prilaska žrtvi napada.