Klizanje i plivanje za decu

J. D.

13. 01. 2019. u 22:15

Kлизање и пливање за децу

Mališani u bazenima SRC "Tašmajdan"

Mnogobrojni besplatni programi namenjeni osnovcima i srednjoškolcima

TOKOM februara osnovci i srednjoškolci moći će da uživaju u besplatnim sportskim programima koje je pripremio Sekretarijat za sport i omladinu. Školarci će biti u prilici da nauče da plivaju i klizaju, ali i da učestvuju u zimskim kampovima.

Cilj besplatnih programa je da se svoj deci, bez obzira na materijalni status, omogući bavljenje sportom, pruži mogućnost da steknu osnovna znanja i veštine potrebne za savladavanje novih motoričkih sposobnosti.

Pročitajte još: Bogat program tokom zimskog raspusta

- Sa učenicima će raditi licencirani treneri sa dugogodišnjim iskustvom, koji će ih uputiti u savladavanje sportskih igara i plivačkog sporta - navodi se u saopštenju Sekretarijata. - Svi detalji o besplatnim sportskim programima, mestu, satnici i sadržaju programa mogu se naći na sajtu Grada Beograda.

Vaučere za besplatnu školu plivanja potrebno je preuzeti u Sekretarijatu za sport i omladinu u Ulici kraljice Marije 1, svakog radnog dana od 14. do 31. januara, od devet do 15 časova. Za sve ostale sportske programe potrebno je prijaviti se organizatoru pre početka programa, jer je broj mesta ograničen. Rekreativno klizanje organizuje Sportski centar "Olimp - Zvezdara", JP "Ada Ciganlija" i SRC "Tašmajdan".

LAZAREVAC

ĐACI iz Lazarevca vaučere za besplatne škole plivanja mogu podići u Savetu sportova i na blagajni SC u Velikim Crljenima do 30. januara. Osnovci iz Batajnice vaučere će preuzimati u osnovnim školama ili u prostorijama plivačkog kluba u Ulici majora Zorana Radosavljevića 315a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije