Moja Kravica mleko i zimska garderoba za mališane

27. 12. 2018. u 13:53

Моја Кравица млеко и зимска гардероба за малишане
Imlek se odazvao apelu za pomoć Svratišta za decu. Svaki štićenik dobio zimske rekvizite poput kapa, šalova i rukavica, koji su im najpotrebniji u nadolazećim hladnim danima
BEOGRAD – Kompanija Imlek odazvala se apelu za pomoć koji je uputilo Svratište za decu povodom nedostatka zimske garderobe neophodne štićenicima ove ustanove. Darivanjem Moja Kravica paketića, Imlek je uneo duh novogodišnjih praznika u Svratište za decu i ulepšao kraj godine najmlađima.

Poslednje dane u godini svi provodimo u prazničnoj atmosferi darujući poklone najdražima, pa je u skladu sa tim Imlek odlučio da pruži pažnju onima kojima je najpotrebnija. Imajući u vidu da kontinuirano sprovodi društveno odgovorne aktivnosti, posebno brinući o najmlađima, Imlek je obradovao mališane novogodišnjim paketićima sa omiljenim Moja Kravica mlekom. Pored toga, kako bi ih pripremio za nadolazeće zimske čarolije, Imlek je svakom štićeniku Svratišta poklonio zimske rekvizite poput kapa, šalova i rukavica, koji su im najpotrebniji u nadolazećim hladnim danima.

„Kraj godine donosi najlepše radosti kada se porodica i prijatelji okupljaju i međusobno daruju, i zato nas posebno raduje da ovu godinu ispratimo tako što ćemo uveseliti decu koja takve trenutke ne mogu da provedu na isti način, pa svoje utočište pronalaze u Svratištu, jedinom mestu u Beogradu u koje deca koja žive na ulici mogu da dođu, ručaju i prenoće, ali i provedu praznike. Imlek već dugi niz godina pomaže dečijim institucijama na teritoriji cele Srbije, jer za akcije koje imaju za cilj da najmlađim ugroženim stanovnicima vrate osmeh na lice uvek ima prostora“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Мане

27.12.2018. 20:42

Због чега више нема ћириличког натписа на тетрапаку?