Bajkeri kao Deda Mrazovi

S. V.

23. 12. 2018. u 23:59

Бајкери као Деда Мразови

Kolona krenula ispred Starog dvora - Foto Z. Jovanović

Novogodišnji paketići stigli u dom za decu sa posebnim potrebama u Sremčici. Humanitarnu akciju organizovao je 12. put moto klub BJBikers

UMESTO sanki i irvasa, oko 200 Deda Mazova juče je "upreglo" motore i krenulo u humanitarnu misiju put Sremčice, kako bi novogodišnjim paketićima obradovali mališane Doma za decu sa specijalnim potrebama. Bajkeri obučeni u prepoznatljiva, crvena odela, juče su se okupili ispred Skupštine grada, odakle su se na svojim dvotočkašima u koloni spustili niz Ulicu kneza Miloša, prošli pored Sajma i nastavili Obrenovačkim drumom ka Sremčici. Humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz", organizovao je moto klub BJBikers, i to dvanaestu godinu zaredom.

Pročitajte još: Bajkeri 11. put dele paketiće za decu iz doma u Sremčici

- Deca nam se svake godine obraduju, dočekaju nas u dvorištu, i ta iskrena sreća i osmesi na njihovim licima su neopisivi - kažu bajkeri. - Cilj je da se ta deca, usreće, da se podeli ta radost i mali znak pažnje u vidu paketića.

Prema njihovim rečima, kada su se pre dvanaest godina odlučili na ovaj humanitarni potez, BJBikers imali su ideju da svake godine obiđu neki drugi dom. Međutim, već prve godine toliko su se zbližili sa mališanima iz Doma u Sremčici, pa ih Deda Mrazovi na motorima posećuju svake godine.

POKLONI I U MLADENOVCU

MLADENOVAČKI bajkeri i bajkerke, obučeni u odela Deda Mraza, juče su posetili Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine sa posebnim potrebama u ovoj opštini, gde su mališanima uručili novogodišnje paketiće.


- I ove godine bajkeri i bajkerke doneli su nam mnogo dobre volje, topline, pažnje i ljubavi - rekla je Snežana Živanić, rukovodilac ustanove. - Našoj ustanovi poklonili su klimu, a svako dete dobilo je novogodišnji paketić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)