Humani ljudi udomili pse

G. N.

nedelja, 16. 12. 2018. u 23:59

Хумани људи удомили псе

Ljubimci sa novim vlasnicima - Foto Veterina Beograd

JKP "Veterina" i "Purina" organizovali akciju zbrinjavanja životinja

Akciju udomljavanja nezbrinutih pasa juče su u Cetinjskoj ulici organizovali JKP "Veterina" i "Purina". Ljubitelji životinja imali su priliku da učine dobro delo i pruže dom kucama. Nekoliko napuštenih pasa pronašlo je nove vlasnike, nakon što su kroz kratko edukativno predavanje zainteresovani dobili sve neophodne informacije o tome kako se treba ophoditi prema ljubimcima.

Pročitajte još: Akcija udomljavanja nezbrinutih životinja ove subote u Beogradu

Posetioce su dočekali Miloš Milaković, glumac i deo ekipe popularnog "Dnevnjaka" i njegov ljubimac, jedan od najpoznatijih četvoronožnih "influensera", Gojko the Pug.

- Drago nam je što ima Beograđana koji su odlučili da deo svog vikenda provedu čineći lepo i humano delo - rekao je Milaković. - Udomljavanje je čin koji unosi radost i u život vlasnika i u život ljubimca i svi oni koji su se odlučili na to znaju da nas ljubimci kao članovi naše porodice zaista čine boljim osobama.

Kako su na edukaciji podsetili iz "Veterine", ovo preduzeće ima pet prihvatilišta u kojima je smešteno više od tri hiljade napuštenih pasa i usko sarađuje sa partnerima u cilju rešavanja problema udomljavanja napuštenih ljubimaca.

- Postupak udomljavanja pasa je human i jednostavan. Naše preduzeće IM omogućava da dobiju ljubimca koji je čipovan, vakcinisan protiv besnila i sterilisan - naglasili su predstavnici "Veterine Beograd".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Princeza

18.12.2018. 12:58

Ovoje za Svaku pohvalu, Ko voli Životinje ima više Razumevanje za ljude . Psi I mačke Su dobri za svako Domaćinstvo.