Zabava pod kupolama Sajma

S. V.

28. 11. 2018. u 23:59

Забава под куполама Сајма

Ulazak u halu je besplatan / Foto N. Fifić

Najmoderniji luna - park u regionu "Star lend" sutra otvara vrata posetiocima na Sajmu. Posebna atrakcija biće 3D puškarnica i virtuelni kutak sa "vožnjama"

ZABAVNI park "Star lend" biće otvoren sutra na Beogradskom sajmu, i to u halama 7, 8 i 9. Ovaj prvi zatvoreni luna park u Srbiji, koji se prostire na 5.000 kvadrata, sprema zabavu za sve uzraste. Kako ističe menadžer "Star lenda" Filip Stanković, nije slučajno što kineski park zabave zauzima tri sajamske hale, jer ga čine tri celine - za decu, tinejdžere i odrasle.

- Hala 7, u kojoj su mašine poslednje generacije, specijalizovana je za tinejdžere i one malo starije - kaže Stanković. - Dragulj ovog sveta igara pod kupolama Beogradskog sajma je virtuelni kutak. Tu su tri mašine sa virtuelnim naočarima - prva koja simulira vožnju na motoru ili rolerkosteru, borbu sa čudovištima, horor šetnju. Druga je virtuelni avion, a treća zavarava učesnika da se nalazi na brodu ili da je iznad provalije.


PROČITAJTE JOŠ:
Ka Pariskoj u jednom smeru

- U ostale dve hale, za mališane smo spremili automobile za sudaranje, tramboline, lavirinte, tobogane i skok u more loptica - naglašava Stanković. - Zanimljiva su i odela sa čičak trakom koja će dete zalepiti za specijalni zid kad se s tramboline baci uvis.

Ulazak se neće naplaćivati, a gosti će za zabavu moći da kupe žetone ili karticu sa dopunom i da potroše onoliko novca koliko žele. "Starlend" će, od četvrtka, raditi svakog dana, od 10 do 22 časa.


PROČITAJTE JOŠ:
Košava osvežila vazduh

ROĐENDAN NA PLAŽI

NAJMLAĐIMA je namenjena hala 9, u kojoj ima nekoliko tematskih igraonica. U "gradiću" deca će moći da osete kako funkcioniše pravo naselje, sa ulicama, školom, semaforom, pijacom i gradilištem. Oko druge i najveće igraonice obilazi vozić, a treća je prava mala plaža, sa peskom, koficama i lopaticama.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)