NI dva meseca pošto su JP "Beogradske elektrane" zamenile toplovodne cevi duž Ulice Janka Katića u Mladenovcu, razrovan asfalt u ovoj prometnoj saobraćajnici nije popravljen. Sad Mladenovčani s oprezom voze kako im točkovi ne bi ostali na kolovozu.

Deo ulica je razrovan, cevi zamenjene, a onda zatrpan i betoniran. A sloja novog asfalta nigde, već dva meseca. Mladenovčani, po navici, ovde ostavljaju svoja vozila jer su tu bila iscrtana parking-mesta, pazeći pritom da ne unište točkove.

Na pitanje "Novosti" kada će ulica biti dovedena u red, iz JKP "Beograd put" odgovaraju:


Pročitajte još - Mladenovac: Majstori stižu posle 54 godine


- Sanacija terena nakon izvedenih radova "Beogradskih elektrana" je u toku. Ekipe JKP "Beograd put" su obavile radove na asfaltirnju jednog dela ulice, a preostali deo ulice biće asfaltiran kada se uklone parkirani automobili, čiji su vlasnici bili blagovremeno obavešteni.

Ipak, ostaje nejasno kada će se to dogoditi, pošto ovde svi Mladenovčani parkiraju automobile, a ne samo stanari iz obližnjih zgrada.

Ulica Janka Katića najprometnija je ulica posle Ulice kralja Petra Prvog u Mladenovcu. Ipak, trotoari su godinama u lošem stanju, puni rupa i neravnina, pa sugrađani moraju da paze kuda gaze. A naznaka da će nekada biti popravljeni - nema.