BG voz" iz Resnika od srede saobraća samo do stanice Pančevački most umesto do Ovče. Bez prethodnog obaveštenja, najave o radovima u medijima, "Železnice Srbije" odlučile su, izgleda iznenada, da rekonstruišu levi kolosek pruge preko Pančevačkog mosta.

Putnički vozovi gradske železnice "BG voz", koji saobraćaju od Resnika do Ovče, od srede voze skraćeno, do stanice "Pančevački most". Vozovima na liniji Vršac - Beograd centar od srede je stanica u Krnjači i početno i dolazno stajalište. Pošto se saobraćaj odvija samo preko desnog koloseka, "BG voz" iz Batajnice ka Ovči saobraća uobičajeno.


PROČITAJTE JOŠ - Novi red vožnje BG voza zbunio putnike


Obaveštenje o skraćenju linije, iskucano jedva vidljivim fontom, promaklo je putnicima na stanicama u Resniku i duž pruge. Shvativši da voz ne nastavlja dalje, svi su bili zbunjeni.

- Nigde nisam video informaciju o skraćenju linije! - priča Mirko S. - Sramota. Bezobrazluk. Sad moram da čekam skoro ceo sat voz iz Batajnice za Ovču. I ne razumem kako taj iz Batajnice može da ide do Ovče, a ovaj iz Resnika ne može?

Kako stoji na sajtu "Železnica", radovi na koloseku trajaće do 15. decembra, dok na obaveštenjima piše da će vozovi do daljeg saobraćati u ovom režimu.