RADOVI NA STOMATOLOŠKOM FAKULTETU: Budućim zubarima još bolji uslovi

I. M.

sreda, 26. 09. 2018. u 15:15

РАДОВИ НА СТОМАТОЛОШКОМ ФАКУЛТЕТУ: Будућим зубарима још бољи услови

Oko 96 odsto troškova finansira se iz sredstava fakulteta

Stomatološki fakultet uložio je oko 470 miliona dinara za protekle tri godine i renovirao oko 4.000 kvadrata

STOMATOLOŠKI fakultet uložio je oko 470 miliona dinara sopstvenih sredstava za protekle tri godine i renovirao oko 4.000 kvadrata prostora za nastavu i zdravstvo. U toku je gradnja istraživačkog centra na oko 500 kvadrata, koji bi trebalo da bude gotov dogodine i za koji su, takođe, obezbeđena sredstva.

PROČITAJTE JOŠ - Još bolji uslovi za 240 novih akademaca

Fakultet je u utorak posetio ministar prosvete Mladen Šarčević i ocenio je da bi mnogi mogli da se ugledaju na tu ustanovu. Naglasio je i da Stomatološki fakultet treba da bude ponos Univerziteta u Beogradu.

Dekan prof. dr Miroslav Vukadinović napomenuo je da su novi izgled dobili amfiteatar, učionica, biblioteka, studentski klub...

- Oko 96 odsto troškova finansira se iz sopstvenih sredstava fakulteta, a novac je već obezbeđen i za radove koji predstoje u narednoj godini, kada će biti završen i istraživački centar - napomenuo je prof. Vukadinović. - Ovo je rezultat toga što se domaćinski vodi računa o svakom dinaru i svakom zaposlenom, a novo rukovodstvo fakulteta, koje od ponedeljka stupa na dužnost, sigurno će još više unaprediti rad.

Zaposleni na Stomatološkom fakultetu pozvali su građane da iskoriste šansu i dobiju besplatne stomatološke usluge tokom studentskih vežbi, koje su pod nadzorom profesora.


DOBIJAJU BESPLATAN MATERIJAL

RANIJE su pacijenti plaćali troškove materijala, a poslednjih nekoliko godina je, na studentskim vežbama, potpuno besplatna čak i protetika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije