STRAVIČAN POŽAR U IMLEKU: 64 vatrogasaca sa 23 vozila gase požar, evakuisani svi zaposleni (FOTO)

Novosti online

21. 09. 2018. u 23:00

СТРАВИЧАН ПОЖАР У ИМЛЕКУ: 64 ватрогасаца са 23 возила гасе пожар, евакуисани сви запослени (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

U zgradama Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) na Zrenjaninskom putu, večeras je izbio požar.
U magacinskom prostoru fabrike "Imlek" u Padinskoj skeli večeras je izbio požar, nakon čega su na lice mesta odmah upučene vatrogasno-spasilačke jedinice, saopštio je MUP.

Kako javljaju očevici, plamenovi su toliko visoki da se vide sa nekoliko kilometara udaljenosti. Okolina je cela u dimu i teško se diše.

Veliki broj vatrogasnih ekipa je na terenu, a Zrenjaninski put je blokiran za saobraćaj u blizini ulaza u Imlek.
Sektoru za vanredne situacije u Beogradu oko 20.30 časova prijavljeno je da je u fabrici „Imlek“ u Padinskoj Skeli izbio požar u magacinskom prostoru, nakon čega su na lice mesta odmah upućene vatrogasno-spasilačke jedinice.

"Na licu mesta trenutno se nalaze 64 vatrogasca sa 26 vozila koji gase požar. Iz bezbednosnih razloga odmah je izvršena evakuacija svih zaposlenih i niko nije povređen. O svemu je obaveštena i ekotoksikološka ekipa Gradskog zavoda za javno zdravlje koja je prisutna na licu mesta“ rekao je Rade Milošević, načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Саша

21.09.2018. 23:09

Велики број пожара за кратко вријеме, бојим се да није случајно.Волио бих кад представници власти не би ништа крили од народа, макар то значило и оно најгоре.Једино је добро да нема страдалих.

Ines

21.01.2019. 16:47

Određenih proizvoda još uvek nema na tržištu. Na primer Moja kravica slatka pavlaka 36% ml.masti i 20% ml.masti... Velika šteta jer na domaćem tržištu nema alternative za te proizvode. Slični proizvodi nisu mlečni već nekakvi bućkuriši od biljnih masnoća, puni štetnih aditiva i koonzervanasa...