Sudar u Busijama: Lakše povređeno četvoro dece

M. S.

14. 09. 2016. u 22:48

Судар у Бусијама: Лакше повређено четворо деце
Putničko vozilo naletelo na školski autobus u Busijama. Vozač automobila nije se zasutavio na znak stop, udario je u prednji levi točak autobusa, a potom ga izgurao, zbog čega je udario u obližnju fasadu kuće

U sudaru školskog autobusa i putničkog vozila, koji se dogodio u 19.05 u Busijama, lakše je povređeno četvoro dece. Nesreća se dogodila na uglu ulica Doktora Laze Kostića i Bovanske, kada je automobil koji se kretao sporednom ulicom, izleteo na glavnu saobraćajnicu a potom udario u autobus.

Vozila Hitne pomoći ubrzo su izašla na teren, a deca su prevezena u Urgentni centar, VMA i Univerzitetsku dečju bolnicu u Tiršovoj.

- Vozač automobila nije se zasutavio na znak stop, udario je u prednji levi točak autobusa, a potom ga izgurao, zbog čega je udario u obližnju fasadu kuće - rekli su nam iz GSP.

- U pitanju je autobus koji je prevozio školarce. Deca koja su 2004. i 2005. godište sa ogrebotinama, neka sa polomljenim zubima, ukazana im je lekarska pomoć i zbrinuta su. U pitanju su, kako smoobavešteni, samo lakše povrede.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije