NOĆ U BEOGRADU: Dva udesa, troje povređeno hladnim oružjem

Tanjug

01. 01. 2016. u 08:16

НОЋ У БЕОГРАДУ: Два удеса, троје повређено хладним оружјем

Ilustracija

U novogodišnjoj noći Hitna pomoć je u Beogradu imala veliki broj intervencija - 144 ukupno od kojih 52 na javnom mestu, uključujući dva udesa i incidente u kojima su tri osobe povređene hladnim oružjem
U novogodišnjoj noći Hitna pomoć je u Beogradu imala veliki broj intervencija - 144 ukupno od kojih 52 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode i incidente u kojima su tri osobe zadobile povrede hladnim oružjem.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.12 sati kod Tržnog centra "Mondo" u Trgovačkoj ulici, 32-godišnji muškarac zadobio je tešku traumu i prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na reanimaciju u Urgentni centar prebačena je i osoba koja je, takođe, zadobila tešku traumu u udesu koji se dogodio u 20.14 sati u Ulici Gospodara Vučića.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 122 puta, od čega 39 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda, dodala je Macura.

REBIĆ: BEZ VEĆIH INCIDENATA U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI

U toku noći nije bilo većeg ugrožavanja reda i mira, niti izvršenja težih krivičnih dela, izjavio je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.

On je, obilazeći pripadnike policije koji obezbeđuju doček Nove godine isped Doma Narodne skupštine, rekao da su građani prihvatili apel koji je policija uputila i rekao da se nada da će se u narednom periodu građani ponašati razumno i da neće činiti krivična dela.

Prema njegovim rečima, tokom novogodišnje noći pripadnici policije su bili dobro organizovani, kako oni u unofromi, tako i oni u civilu.

Čestitajući Novu godinu, Rebić je apelovao na građane da ne voze ukoliko su pili alkohol i da tokom proslava ne koriste vatreno oružje.

"Sve policiijske uprave su aktivne i spremne za predstojeće praznike, kako bi građani bili bezbedni", poručio je Rebić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije