DA li su Beograđani prestali da veruju u sreću ili im je dosta igara, tek ispred kioska Državne lutrije Srbije, u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Đeram pijace, u kojem je uplaćen dobitnički tiket vredan više od dva miliona evra, u subotu - dan posle izvlačenja "sedmice", nije bilo gužve.

Iako je na pijaci sve vrvelo od ljudi, nisu se otimali za mesto u redu ispred šaltera za "srećke", iako je to bilo očekivano. Samo stare mušterije iz komšiluka, koje godinama igraju lutriju i tradicionalno uplaćuju tikete baš na ovom kiosku. Ko zna, možda je glavna premija otišla nekom prodavcu sa obližnje pijace ili trgovcu iz novog "Depoa" koji samo što nije otvoren u neposrednom komšiluku.

Ni prodavačica nije bila euforična što je možda baš ona ta koja je izdala potvrdu srećnom dobitniku.

- Ne mogu ništa da vam kažem, niti da komentarišem. Za sve informacije obratite se marketingu Lutrije Srbije - bila je kratka, mada "čast" sigurno ne bi loše došla kad je već bila srećne ruke.

Sve u svemu, kao da su igrači postali imuni na loto groznicu posle afere sa lopticom 21.

PRIBOJ, PRIJEPOLjE, PA ZVEZDARA

KADA je reč o dobitnim kombinacijama i loto "sedmicama" "teškim" više od dva miliona evra, u Srbiji ih je od 2005. godine izvučeno šest. Poslednje dve, sa dobitkom od po dva i po miliona evra otišle su 2012. godine u Priboj i ove godine u Prijepolje. A srpskim milionerima, od preksinoć se pridružio i dobitnik sa Zvezdare.