Resnik: Italijani grade sportski centar na jezeru Pariguz

V. N.

utorak, 20. 10. 2015. u 23:59

Ресник: Италијани граде спортски центар на језеру Паригуз

Na 12 hektara pravili bi hotel, zabavni park, restoran...

Planirana je izgradnja na površini od 12 hektara, a u okviru centra bili bi hotel, zabavni park, tereni za mali fudbal, košarku, boćanje, ugostiteljski objekti na vodi...

ITALIJANI su zainteresovani za izgradnju sportsko-rekreativnog centra na jezeru u Rakovici, otkrio je prvi čovek ove opštine Vladan Kocić, dok je nedavno u društvu gradskog menadžera Gorana Vesića obilazio radove na asfaltiranju ulica u Resniku.

- Pri kraju je Plan detaljne regulacije za jezero, čime će se steći uslovi da se pred investitore izađe sa konkretnom ponudom - rekao je Kocić.

- Zainteresovanih već sada ima, a najkonkretnija je italijanska ponuda.

Podsetimo, odranije je planirana izgradnja sportsko-rekreativnog centra "Pariguz" na površini od 12 hektara, a procenjena investicija bila je od 15 miliona evra. U okviru njega bili bi hotel, zabavni park, tereni za mali fudbal, košarku, boćanje, ugostiteljski objekti na vodi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

alien

21.10.2015. 02:55

Neka neko obavesti gradsku upravu da nije obavezno da se svaki kvadratni metar zelenila, prirode i vode uništi i rasproda i pretvori u kafiće, tržne centre, teretane, diznilende, Istanbule na vodi i slične gluposti.

zorica

21.10.2015. 09:39

Prvo promenite ime jezera koje je vrlo ruzno! Dalje mi je malo smesno pored kamenoloma, asfaltne i betonske baze i jos kojecega bucnog i prljavog praviti turisticki sportski centar . Prvo uklonite otpade opasnih materija iz Kijeva! Taj deo je vrlo ruzan a nalazi se okruzen velikim naseljima!

Seljak iz Resnika

21.10.2015. 09:51

Da li su uskoro izbori?uvek se krene sa ovom pricom pred izbore.Postaje mucno i odvratno ponavljane i zavaravanje ljudi!Dosta vise!