Pančevo: Voda neispravna za piće!

Tanjug

petak, 05. 06. 2015. u 21:26

Панчево: Вода неисправна за пиће!

Ilustracija

MUP je uputio cisterne sa pijaćom vodom koje će stići večeras u Štab za vanredne situacije Grada Pančeva, a nakon završetka tehničke procedure u narednih nekoliko sati biće dostupne građanima
BEOGRAD - Voda iz gradskog vodovoda u Pančevu hemijski je neispravna i građani ne treba da je upotrebljavaju za piće, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova.

MUP je uputio cisterne sa pijaćom vodom koje će stići večeras u Štab za vanredne situacije Grada Pančeva, a nakon završetka tehničke procedure u narednih nekoliko sati biće dostupne građanima.

Građani će moći da se snadbeju vodom za biće u centru grada ispred SO Pančevo, mesnoj zajednici "Strelište", mesnoj zajednici "Mladost" i mesnoj zajednici "Kotež".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mister Berns

05.06.2015. 22:40

Stanovnici Pančeva su toliko propali, da više nemaju snage da se oglašavaju. Umesto da se osveste i da naprave veliki miting, peške za Beograd, oni se prave kao da je sve normalno.

Nesa

05.06.2015. 23:23

Voda za pice odavno nije na zavidnom nivou tako da vodu kupujem , a miting se nije pravio za krupnije stvari sto se tice cele srbije a ne grada panceva, toliko od Pancevca pozdrav