Čikago: Putnici autobusa „napali“ Đilasa

V. N.

10. 10. 2012. u 23:59

Gradonačelnik Beograda, koji se nalazi u poseti SAD, u Čikagu poželeo da vidi kako izgleda gradski prevoz i ušao u autobus na pogrešna vrata. Putnici odmah reagovali

GRADONAČELNIK Beograda Dragan Đilas umalo da "nastrada" tokom posete javnom gradskom prevozu u Čikagu. Prvi čovek naše prestonice želeo je da testira na koji način funkcioniše gradski prevoz u Čikagu, pa je pokušao da uđe u autobus na pogrešna vrata, ona koja su predviđena za izlazak putnika. To je bio signal da putnici koji su u tom trenutku želeli da izađu iz prevoza burno odreaguju i objasne gradonačelniku Beograda da je pogrešio i da hitno mora da se uputi ka vratima koja su predviđena za to.

Uz gradonačelnika Dragana Đilasa i predsednika Skupštine grada Aleksandra Antića, u zvaničnoj poseti Čikagu je i gradski menadžer Aleksandar Bijelić. Inače, delegacija Beograda boravi u SAD kako bi se upoznala sa funkcionisanjem velikih gradova, kao i različitim vidovima finansiranja infrastrukturnih objekata.

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić izjavio je da je delegacija Beograda, predvođena gradonačelnikom Đilasom, u susretima sa zvaničnicima grada Čikaga "stekla uvid u nova znanja i nove tehnologije upravaljanja gradskim sistemima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Zoran

11.10.2012. 07:19

Ma važi, kako da ne. Kako je ovo nameštena priča to je strašno. Što ne bude šmeker pa ne proba da uđe na bilo koja vrata u beogradskom prevozu, ali bez telohranitelja? Bojim se da bi ga putnici izbacili kroz šiber na krovu.

Kole

11.10.2012. 19:17

Fantastican gradonacelnik, preposten, predobar covek. Gradjani ga obozavaju. Izuzetan, nemamo reci od odusevljenja.