DVA vozača GSP pretučena, na linijama “50” i “29” su juče u razmaku od svega 30 minuta u Ustaničkoj ulici i na Vračaru!?

Prvi napad desio se oko 16 časova na okretnici autobusa u Ustaničkoj, kada je putnik A. V. (25) napao i udario vozača M. M. (55) u autobusu na liniji "50".

Prema rečima očevidaca, sugrađani na stanici bili su nervozni jer su dugo čekali autobus, a kada je M. M. zaustavio vozilo na početnoj stanici, jedan od putnika krenuo je da viče na njega i da ga psuje. Vozač je uzvratio i tada mu je iznervirani putnik prišao i počeo da ga udara pesnicama. Ostali putnici su ih razdvojili i pozvali policiju, a u pomoć je priskočio i vozač drugog autobusa S. D. (33). Policija je uhvatila napasnika i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava, a vozač je, iako bez većih povreda, prevezen na Urgnetni centar iz predostrožnosti.

Drugi incident desio se oko 30 minuta kasnije kod okretnice autobusa na liniji "83", preko puta Beogradskog dramskog pozorišta, kada su dvojica momaka na skuteru vozaču trolejbusa na liniji “29 “"isekli" put i napali ga metalnom šipkom.

Oni su sišli sa motora, polomili brisače na "troli" i kroz prozor nekoliko puta šipkom udarili vozača u glavu. Nakon toga su pobegli i policija traga za njima, a vozač je sa povredama glave i najverovatnije prelomom nosa, prevezen na Urgentni centar.