Lobanja pronađena u Dunavu

B. K.

24. 07. 2011. u 21:46

Лобања пронађена у Дунаву
Lobanja, za koju se pretpostavlja da nije starija od tri godine, u nedelju je oko 16 časova izvađena iz Dunava kod kanala Galijaš

LOBANjA, za koju se pretpostavlja da nije starija od tri godine, u nedelju je oko 16 časova izvađena iz Dunava kod kanala Galijaš.

Tridesetsedmogodišnji kamper sa Velikog ratnog ostrva, u nedelju je umesto ribe, svojim štapom za pecanje izvukao ljudsku lobanju. On je sa Lida, gde sa prijateljima kampuje, čamcem otišao do kanala Galijaš, koji se nalazi na sredini Velikog ratnog ostrva gde je "upecao" lobanju, za sada nepoznate osobe.

Ovaj savesni građanin, koji je želeo da ostane anoniman, lobanju je predao Vojsci Srbije, koja je na Lidu ukampovana zbog svakodnevnog održavanja pontonskog mosta.

Od prisutnih ribara, saznali smo da je kanal Galijaš očišćen pre dve-tri godine, pa je moguće da i lobanja nije starija, jer bi bila pronađena tokom akcije čišćenja. Prisutni policajci nisu želeli da daju zvanične izjave.

Na lice mesta izašli su istražni sudija i forenzičari, a lobanja je nakon uviđaja prebačena na Institut za sudsku medicinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Хммм...

27.07.2011. 01:10

@Alex Miles - А који ли је крш од хемије теби баш до те мере замутио и то мало памети, да ми је знати...

alas

25.07.2011. 13:16

hmmm,Zar nije ribolov u kanalu Galijas zabranjen ???Koliko znam to je mrestiliste.

Logic

25.07.2011. 14:14

Ta lobanja je ljudska. Bez obzira kome pripada ne zaslužuje neukusne komentare. Verujem da ima mnogo onih koji su izgubili nekog bliskog čija tela nikad nisu nađena i koji misle na svoj gubitak u ovom momentu. Možemo li da poštujemo nečiji tuđi bol?