Beograd: Požar u „Belvilu“

Tanjug

nedelja, 10. 04. 2011. u 22:15

Београд: Пожар у „Белвилу“
U romskom naselju „Belvil“ u Novom Beogradu u nedelju veče izbio požar, na terenu sedam vozila i 27 vatrogasaca

BEOGRAD - U romskom naselju „Belvil“ u Novom Beogradu u nedelju veče je izbio požar, a ekipe vatrogasaca su na terenu, rečeno je Tanjugu u Vatrogasnoj brigadi.

Požar u romskom naselju je prijavljen u 21.13 sati, a na terenu je sedam vozila i 27 vatrogasaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Grunf

11.04.2011. 08:01

Ovo je bolest.Dva puta su bageri cistili ali se Gani ponovo vrate.Juce sam bio na buvljaku i gledao neverovatnu scenu na prilaznom putu za parking.Desetak automobilskih olupina razbacano na samom putu a mandovi skacu po njima i cupaju delove.Ja sa svojim krsom izbegavam djubre da bi se parkirao na parkingu koji kosta 150 dinara.Gde je bre ta komunalna inspekcija.Proterajte olos iz grada.

BTC

11.04.2011. 13:10

@Grunf - Oni su zasticeni od strane vlasti. Ni jedan list vam nece objaviti komentar, ako spominjete njihove lopovluke prilikom sakupljanja sekundarnih sirovina. Kurir je pre neki dan pohvaljen od strane Amnesty-ja za promotivno pisanje o toj ciganiji.

Dragan

11.04.2011. 13:37

Ma odavno je trebalo opkoliti ceo blok jakim snagama zandarmerije i dati ciganima rok od 10 minuta da napuste svoje kolibe. Nakon tih 10 minuta trebalo je sve to politi benzinom i kiselinom a zatim bacacicma plamena spaliti sve te kolibe bez obzira da li nekog ima u njima ili ne.

D.POPOVIC

11.04.2011. 17:12

Zasto placamo komunalnu policiju koja nista ne preduzima da ovo spreci i kazni? Imaju pravo i obavezu da hapse, novcano kaznjavaju, kao i da ove kriminalce predaju sa krivicnom prijavom sudu. Ako oni smatraju da sedenjem u kafani trebaju da zarade platu, onda ih treba otpustiti i angazovati mlade volontere. Siguran sam da ih ima medju navijacima i onima koji su osudjeni na humanitarni rad. U roku od 30 minuta otklonili bi ovaj problem tako da nikome ne bi palo na pamet da ga ponovo napravi.