Radno vreme za praznike

I. J. - N. V. B.

01. 04. 2010. u 21:11

Радно време за празнике
 Radno vreme trgovina, banaka, pošta i drugih javnih i privatnih ustanova organizovano je tokom predstojećih Uskršnjih praznika po posebnom režimu

 RADNO vreme trgovina, banaka, pošta i drugih javnih i privatnih ustanova organizovano je tokom predstojećih Uskršnjih praznika po posebnom režimu. U petak i u ponedeljak većina će raditi skraćeno, dok će u nedelju samo pojedine dežurne ustanove biti otvorene.
"Maksi" supermarketi i "Tempo ekspres" u petak će raditi do 17 časova, radno vreme u subotu je uobičajeno, u nedelju neće raditi, dok će u ponedeljak usluživati mušterije do 18.00 časova. Kupci će u "Tempo" u petak moći do 18, radno vreme u subotu je do 22 časa, dok će u ponedeljak biti otvoreni dva sata duže.
Prodajni objekti "Idee" imaće redovno radno vreme u petak i subotu, Uskrs je neradan, dok će u ponedeljak biti otvoreni do 19 sati. TC "Ušće" u petak će raditi od 10 do 18 časova. Na Veliki petak "Delta siti" će biti na raspolaganju posetiocima od 10.00 do 18.00 časova.
"SOS marketi Jabuka" u petak i subotu rade od 7 do 18 časova, a u ponedeljak do 20 časova. "Familija" maloprodajni objekti u petak rade od 7 do 17 časova, u subotu do 22, a u ponedeljak do 19 časova. Zelene pijace će na Veliki petak raditi uobičajeno, Uskrs je neradan, a u ponedeljak, sugrađanima će tezge biti pristupačne od 6 do 13 časova.
Od petka do 5. aprila, dežurna služba hitnih intervencija "Gradskog stambenog" radiće bez prekida. "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada naredna četiri dana.
U servisnim službama na gradskim grobljima organizovana su dežurstva za uskršnje praznike, a šalteri na Novom groblju biće otvoreni 24 časa i za vreme praznika. Na Veliki petak i u nedelju, neće biti sahrana i ispraćaja za kremacije na grobljima u sastavu JKP "Pogrebne usluge". Sahrane će se uobičajeno obavljati u subotu i u ponedeljak.

APOTEKE I POŠTE
NEOPHODNE lekove Beograđani će moći da nabave u apotekama "Sveti Sava" u Nemanjinoj 2, "Prvi maj" u Kralja Milana 9, "Bogdan Vujošević" u Goce Delčeva 30, "Zemun" u Glavnoj ulici 34, "Gornji grad" Doktora Đorđa Kovačevića 27 u Lazarevcu, koje će biti otvorene non-stop.
U petak, subotu i u ponedeljak dežuraće pošte u Savskoj 2, od 08 do 15 časova, i u tržnom centru "Novi Merkator", od 09 do 19 časova. Na Uskrs, od osam do 15 časova, šalteri će biti otvoreni u pošti u Savskoj ulici 2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije