NOĆ U BEOGRADU: Povređeno sedam osoba u pet saobraćajnih nesreća

Beta

četvrtak, 15. 12. 2016. u 09:14

НОЋ У БЕОГРАДУ: Повређено седам особа у пет саобраћајних несрећа
U pet saobraćajnih nesreća u Beogradu povređeno je sedam osoba, od kojih jedna teže, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura
U pet saobraćajnih nesreća u Beogradu povređeno je sedam osoba, od kojih jedna teže, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.


Kako je rekla Beti, muškarac (30) povređen je u udesu u Ulici Kneza Miloša oko 15 minuta posle ponoći, a prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju.


Muškarac (30) povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko ponoći u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, ali je on zbrinut na licu mesta.


Žena (35) teže je povređena u udesu koji se sinoć oko 20.15 dogodio u Ulici Radovana Simića Cige. U udesu je povređen i muškarac (46).


Jedna žena (60) povređena je oko 20.15 kada ju je udarilo vozilo na Zelenom vencu, posle Terazijskog tunela.


U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.00 u Ulici akrobate Aleksića u Zemunu učestvovali su mladić (19) i devojka (17). Oni su pregledani, ali nisu imali vidljive povrede.


Macura je kazala da je Hitna pomoć noćas obavila 120 intervencija, da su pomoć najčešće tražili ljudi sa visokim krvnim pritiskom, srčani bolesnici i astmatičari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije